ALEGEŢI DESPICĂTORUL DE BUŞTENI ELECTRIC ROTAKT HLS7T‑52 ŞI SPATELE DUMNEAVOASTRĂ VĂ VA MULŢUMI

Despicator de busteni

Aproximativ jumătate din populaţia României încă se mai încălzeşte folosind lemne de foc. Drept urmare, această resursă este foarte importantă pentru ca oamenii să se poată încălzi în sezonul rece. Deşi poate părea o activitate interesantă aceea a despicării buştenilor pentru a-i aduce la dimensiuni potrivite sobelor sau centralelor pe lemne, în realitate această activitate poate fi foarte obositoare şi consumatoare de timp. Mai ales dacă ea este realizată de persoane mai în vârstă. O soluţie pentru această problemă o poate reprezenta despicătorul de buşteni Rotakt.

Avand o forţă de despicare de aproximativ şapte tone, despicătorul de buşteni electric Rotakt HLS7T-52 vă poate ajuta să economisiţi foarte mult timp şi să depuneţi un efort minim pentru despicarea buştenilor. Prin urmare, fie că vreţi să încălziţi o casă, o cabană sau vă face plăcere să urmăriţi dansul flăcărilor din şemineul dumneavoastră, veţi avea nevoie de lemne de foc la o anumită dimensiune. Astfel, despicătorul de buşteni electric Rotakt poate fi de un real ajutor în acest scop.

Fiind uşor de folosit, orice persoană se poate descurca în manipularea acestui aparat. Cu toate că dimensiunile acestui aparat nu sunt extraordinar de mari, el este capabil de a dezvolta o putere suficient de mare pentru a despica uşor buştenii şi a-i aduce la dimensiunea de care aveţi nevoie pentru soba, centrala sau şemineul dumneavoastră. Aparatul poate despica buştenii la dimensiuni de 5 până la 25 de centimetri, iar lungimea buşteanului ce poate fi despicat este de până la 52 de centimetri.

Cu o putere a motorului de 2.000W şi o presiune hidraulică de 24 MPA, despicarea buştenilor va părea o joacă de copii. Deoarece Rotakt are ca principală misiune aceea de a face oamenilor munca mai uşoară, acest despicător de buşteni este perfect pentru a îndeplini acest scop. Greutatea acestui aparat electric este de 60 de kilograme, dar pentru că este echipat cu două roţi el este uşor de transportat dintr-un loc în altul, iar modul în care este conceput oferă o stabilitate bună la despicare. Spuneţi adio modului clasic de despicare a buştenilor cu toporul şi forţa brută, iar spatele dumneavoastră vă va mulţumi!