APARATUL DE TIP INVERTOR PENTRU SUDURĂ MMA, ROTAKT MMA 160

Aparat de sudura

Un sudor care se respectă va avea mereu în dotare cea mai calitativă aparatură și cel mai bun echipament. Rolul aparatului de sudură este de a îmbina două bucăți de metal între ele. Acest proces are loc prin formarea unui scurtcircuit între un electrod și materialul de prelucrat, în urma căruia are loc o fuziune între cele două metale, temperatura ajungând la 3.500 – 4.000 grade Celsius. Procesul de sudură constituie alipirea prin căldură sau presiune a două obiecte metalice.

APARATUL DE TIP INVERTOR PENTRU SUDURĂ MMA, ROTAKT MMA 160 este un model de aparat de sudură modern și inovativ. Acest tip de aparat are o mulțime de avantaje în comparație cu transformatoarele clasice de sudură, care sunt mari, greoaie și au nevoie de o sursă foarte puternică de curent, consumând astfel foarte mult.

Aparatul are sistem invertor și monofazat, pentru a executa suduri în curent continuu prin procedeul MMA. Datorită tehnologiei IGBT de care dispune, invertorul de sudură atinge performanțe excepționale.

Datorită faptului că are o dimensiune redusă, este ușor de transportat și mutat. Are o eficiență ridicată și economisește energie.  Este cu 80%-90% mai eficient  față de un aparat de sudură clasic.

Dinamica APARATULUI DE TIP INVERTOR PENTRU SUDURĂ MMA, ROTAKT MMA 160 este una excelentă.  Se caracterizează prin: aprindere ușoară a arcului, stabilitate a arcului, formând o sudură frumoasă, reușită și îngrijită.

BENEFICIILE APARATULUI DE TIP INVERTOR PENTRU SUDURĂ MMA, ROTAKT MMA 160

–          Are un consum redus de energie și se poate conecta la o priză casnică, normală;

–          Datorită design-ului minimalist din punct de vedere al mărimii, aparatul este compact și poate fi transportat cu ușurință oriunde și oricând, făcându-ți munca mai ușoară;

–          În comparație cu transformatoarele clasice de sudură, APARATUL DE TIP INVERTOR PENTRU SUDURĂ MMA, ROTAKT MMA 160 este mic și ușor, prin urmare poate fi depozitat în spații mici;

–          Nu ai nevoie de un generator de curent  pentru a pune în funcțiune aparatul, acest lucru aducând cu sine un alt beneficiu –  Economisești mai mulți bani;

–          Acest tip de aparat este recomandat activităților gospodărești, folosind  aparatul nostru de sudură ROTAKT MMA 160 îți vei desfășura treaba mult mai rapid, eficient și ușor;

 De altfel, aparatul trebuie manevrat cu grijă. Din alcătuirea lui fac parte componente electronice de înaltă tehnologie, datorită acestora invertorul de sudură poate funcționa la o tensiune mai mică de curent.  În cazul în care nu este folosit corespunzător, aparatul se poate deteriora. Pe lângă aparatul de sudură, nu uita că ai nevoie și de un echipament corespunzător. Lucrurile și echipamentul de care ai nevoie sunt: electrozi, mască de protecție, şorţ de sudură și mănuși de sudură.

Alege să îți desfăşori activităţile așa cum trebuie. În condiții optime cu unelte și echipamente de cea mai înaltă calitate. APARATUL DE TIP INVERTOR PENTRU SUDURĂ MMA, ROTAKT MMA 160 este eficient şi simplu de manevrat. Odată cu timpului, pe măsură ce este folosit, invertorul de sudură va necesita întreținere și mici ajustări – ambele dintr-un punct de vedere minor.

Ridică-ți standardele și calitatea muncii pe care o prestezi cu ajutorul APARATULUI DE TIP INVERTOR PENTRU SUDURĂ MMA, ROTAKT MMA 160.