ATOMIZORUL ROTAKT CU PULVERIZARE UNIVERSALĂ

Atomizor

La un moment dat în timpul grădinăritului, va trebui să hrăniți plantele cu îngrășăminte sau să le pulverizați împotriva dăunătorilor și bolilor. Pentru a întreprinde acest proces, devine necesar un atomizor special și precis. Instrumentul potrivit pentru această muncă este unul care nu stropește și nu împroașcă culturile. Trăsăturile pe care trebuie să le urmăriți atunci când vă doriți să achiziționați un atomizor includ duze rezistente, corpuri durabile și rezistente la deteriorare, aburire multifuncțională, reglare ușoară și etanșări rezistente la substanțe chimice.

Îngrășămintele sunt substanțe care pot fi de origine naturală sau sintetică, care sunt pulverizate pe sol pentru țesuturile plantelor pentru a furniza nutrienții esențiali pentru creșterea eficientă și rapidă a plantelor. Oricât de benefice ar fi pentru plante, uneori, îngrășămintele pot grăbi și creșterea buruienilor. Buruienile concurează cu plantele în consumul de nutrienți din sol. Așadar, este nevoie de o aplicare mai precisă a îngrășământului direct pe planta însăși.

De aceea aveți nevoie de un atomizor pentru pulverizarea îngrășămintelor. Pulverizatoarele cu atomizor nu sunt în mod specific conținute sau limitate la utilizarea îngrășămintelor. Puteți folosi acest lucru și pentru degresarea și curățarea părților mici și fragile ale mașinii sau a spațiilor din jurul casei.

În general, ați dori să cumpărați ceva cu duze dure și durabile, deoarece acesta se uzează cel mai repede. Alegeți-le pe cele cu un corp durabil și rezistent la deteriorare, ceață pentru diferite scopuri, ușoare, rezistente la substanțe chimice și fără scurgeri. Opțiunile de pulverizare fac ca acest produs să fie printre cele mai bune pulverizatoare universale, inclusiv ceață fină, pulverizare cu ventilator, jet fin și opțiuni pentru crăpături și fisuri. Cu aceste opțiuni, veți putea controla cu ușurință modul în care vă atingeți ținta.

Atomizorul Rotakt 3WF-600 cu pulverizare universală are o dimensiune a rezervorului de 14l ce oferă suficientă capacitate chimică fără prea multă greutate pentru a o transporta. Distanța minimă de acțiune de 15m vă permite să ajungeți mai departe din orice poziție, în timp ce presiunea înaltă, debitul mare și randamentul ridicat determina o utilizare eficientă.

Este ușor de transportat și este echipat cu curele pentru o utilizare convenabilă și ușoară. Capacitatea rezervorului este, de asemenea, suficientă pentru a termina un întreg gazon din curte și puteți lucra cu el fără fir timp de peste o oră și jumătate. Când pulverizați îngrășăminte sau pesticide în grădini și gazon, există o mulțime de tendințe în care va trebui să ajungeți în locuri diferite și chiar neașteptate. Cu toate acestea, Atomizorul Rotakt 3WF-600 cu pulverizare universală va face față oricărei provocări