Generator de curent Rotakt ROGE8500D – te scoate din întuneric

Generator de curent Rotakt

În condiţiile în care incertitudinea pare să fie cuvântul de ordine în perioada următoare, un generator de curent Rotakt devine o necesitate din ce în ce mai mare pentru fiecare gospodărie. Deşi pare greu de crezut acum, în anumite ţări europene, printre care şi Elveţia, se ia în calcul chiar raţionalizarea consumului de energie electrică.

Riscul unei penurii de energie este cât se poate de real, avertizează specialiştii, iar începând din iarna aceasta mai multe ţări europene vor să pornească o campanie de a convinge oamenii să consume mai puţin din proprie iniţiativă, iar dacă aceasta nu va avea succes atunci se poate trece la măsuri concrete de raţionalizare forţată.

Şi dacă ţări bogate precum Elveţia iau în considerare aceste aspecte, nu ar fi deloc exclus ca acest lucru să se întâmple şi în ţara noastră. Mai ales pe timp de iarnă, lipsa constantă a energiei electrice poate crea mari probleme pentru oameni, în special pentru familiile cu copii mici care depind de curent pentru a-şi încălzi casele.

Ţinând cont de toate aceste semnale şi avertismente care vin pe toate canalele de comunicare, ar fi o mare greşeală pentru fiecare dintre noi să nu ţinem cont şi să nu ne luăm măsuri de precauţie în eventualitatea în care aceste informaţii şi avertismente se vor concretiza şi ne vor afecta în mod direct.

Faptul că eşti un bun platnic şi îţi plăteşti facturile la timp nu te scuteşte de posibile probleme şi pene de curent. De aceea, este indicat să îţi creezi surse alternative de protecţie şi să ai mereu la îndemână un backup în caz de nevoie.

Deşi câteva ore pe zi fără curent nu pare aşa o tragedie, ce te faci dacă aceste câteva ore se prelungesc sau intervin în momente total nepotrivite? Vei fi tentat să suni la compania furnizoare să faci scandal, însă asta nu îţi va încălzi casa în timp ce centrala ta nu poate porni din cauza lipsei de curent.

Generator de curent Rotakt – monofazic/trifazic

Aşadar, luând în considerare toate aspectele, devine din ce în ce mai clar că un generator de curent Rotakt este mai mult decât necesar. Dacă vrei un generator cu mai multe funcţii decât simpla producere de curent atunci când este necesar, poţi alege un generator de curent Rotakt ROGE8500D care este dotat cu funcţia de automatizare – ATS.

Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că îl puteţi conecta la sursa principală de energie şi atunci când se produce o pană de curent generatorul va porni automat şi va furniza energie electrică până când sursa principală îşi revine sau rezervorul de benzină se goleşte.

Acest generator de curent ROTAKT ROGE8500D este monofazic şi are un motor pe benzină de 17 CP, în 4 timpi, cu răcire pe aer, OHV. Acest generator de curent Rotakt dispune de un rezervor cu o capacitate de 25 l, iar consumul redus de numai 3,57 l/h îi oferă acestuia o autonomie de lucru de 7 ore.

Factorul de putere al generatorului este 1.0. Dacă doriţi generator de curent trifazic, atunci vă puteţi îndrepta atenţia către un generator de curent Rotakt ROGE7000T, cu o putere de 6.8 KW şi dotat cu un sistem automat de reglare a voltajului (AVR), plus un sistem de protecţie la nivel scăzut de ulei, voltmetru şi ieşire de 12V.

Şi ca să încheiem totuşi într-o notă mai veselă, chiar dacă aceste previziuni sumbre nu se vor concretiza (şi ne dorim cu toţii acest lucru), poţi folosi generatorul de curent şi în alte activităţi care să îţi simplifice munca şi să te ajute în viaţa de zi cu zi.

Poţi alimenta uneltele electrice atunci când lucrezi în zone unde accesul la sursa de energie nu este posibil sau poţi să îl iei cu tine atunci când te hotărăşti să mergi în vacanţă la o cabană prelungită la munte unde nu există energie electrică. Posibilităţile de utilizare ale unui generator de curent Rotakt sunt multiple, aşa că nu strică să ai unul în garajul tău, gata de a fi folosit!

Dacă doriţi să fiţi la curent cu toate noutăţile pe care le publicăm şi promoţiile pe care le avem în desfăşurare, vă îndemnăm să accesaţi pagina oficială de Facebook Rotakt şi să daţi un like paginii pentru a primi în timp real fiecare actualizare pe care o aducem.