Motocultor Rotakt – prietenul care nu te lasă la greu!

Motocultor Rotakt

Dacă aveţi o grădină suficient de mare încât săpatul manual să vă răpească zile în şir şi să vă provoace dureri de spate şi de mâini, atunci cu siguranţă veţi avea nevoie de un ajutor pentru a scăpa de munca istovitoare. În ultimii ani, această sarcină de pregătire a solului pentru plantare a fost lăsată în „dinţii” motocultorului sau a motosapei.

Deoarece acestea au devenit din ce în ce mai accesibile ca preţ şi există o mulţime de modele pe piaţă pentru a satisface orice nevoie, tot mai mulţi oameni aleg să cumpere un motocultor Rotakt sau o motosapă pentru a-şi uşura munca în grădină şi nu numai. În plus, faptul că acestea pot fi cumpărate şi în rate le fac şi mai accesibile pentru micii fermieri.

Dacă vă gândiţi că nu merită să faceţi o asemenea investiţie deoarece nu îl veţi folosi prea mult timp din an, trebuie să ştiţi faptul că un motocultor este foarte util în multe treburi gospodăreşti şi poate fi folosit în orice anotimp. Mai ales dacă veţi achiziţiona şi accesoriile necesare pentru a-l putea folosi în mai multe activităţi.

La Rotakt veţi găsi diverse pachete care includ toate accesoriile de care aveţi nevoie pentru a folosi motocultorul atât primăvara cât şi vara sau toamna. Dacă veţi achiziţiona şi o remorcă atunci motocultorul poate fi utilizat chiar şi pe timp de iarnă pentru căratul zăpezii, de exemplu, sau a lemnelor de foc.

Însă, bineînţeles, principala utilitate a unui motocultor rămâne aceea de a ara grădina şi a pregăti solul pentru plantat. Datorită accesoriilor, un motocultor Rotakt poate fi folosit cu succes atât la arat, cât şi la prăşit sau la scos cartofii. Şi că tot a venit vorba despre cartofi, cu motocultorul puteţi face şanţurile în care să plantaţi cartofii, aşa că această activitate va fi una mult mai uşoară şi mai rapidă.

Motocultor Rotakt – îţi uşurează munca şi îţi câştigă timp liber

Motocultorul este un bun prieten pentru orice fermier, iar pentru ca această prietenie să fie una de durată trebuie să acordaţi o atenţie sporită întreţinerii. El trebuie curăţat după o utilizare întensă şi trecut printr-o serie de verificări pentru a vă asigura că totul este în parametri normali. Va trebui să îl „hrăniţi” cu amestecul corect de benzină şi ulei (în cazul în care aveţi un motocultor Rotakt pe benzină) şi, pe timp de iarnă, foarte important de reţinut, trebuie să îi goliţi rezervorul în cazul în care nu îl veţi mai folosi o vreme îndelungată.

Aşadar, dacă ai o grădină suficient de mare şi doreşti să o cultivi mai uşor obţinând în acelaşi timp roade mai bogate, poţi face o investiţie într-un motocultor Rotakt de calitate şi vei avea parte de o mulţime de beneficii, cum ar fi: mai mult timp liber pe care îl poţi folosi fie să te relaxezi fie să faci alte activităţi prin gospodărie şi nu numai.

Nu vei mai acumula acelaşi grad de oboseală şi vei realiza aceste sarcini de pregătire a solului mai bine decât dacă ai face-o manual. Având un sol mai bine pregătit seminţele pe care le plantezi vor avea un loc mai bun pentru a se dezvolta.

Dacă doriţi să fiţi la curent cu toate noutăţile pe care le publicăm şi promoţiile pe care le avem în desfăşurare, vă îndemnăm să accesaţi pagina oficială de Facebook Rotakt şi să daţi un like paginii pentru a primi în timp real fiecare actualizare pe care o aducem.