PULVERIZATOR / POMPĂ DE STROPIT DIMARTINO PENTRU O GRĂDINĂ RODITOARE

PULVERIZATOR POMPĂ DE STROPIT

Roade mari, zemoase și gustoase, pomi sănătoși, fructe frumoase. O recoltă bogată și crengi care atârnă sub greutatea fructelor.

Imaginează-ți că te plimbi prin livada ta, livadă în care ai muncit mult pentru rezultatele pe care le vezi, dar acum ceva e diferit, volumul de producție este mult mai mare, fructele și legumele sunt sănătoase, arată perfect. Pomii sunt atât de încărcați de roade, te simți de parcă te afli într-un basm. Cum a devenit micuța ta livadă un loc atât de splendid și de productiv?

Pare un vis, nu-i așa?

Ei bine, cu ajutorul pulverizatorului/ pompei de stropit Dimartino GDM Rosy, așa va arăta și livada, grădina sau sera ta! Livada ta poate fi exploatată la maximum, o poți ridica la potențialul dorit cu ajutorul uneltelor potrivite. Din punct de vedere tehnic, Pompa de Stropit Dimartino-GDM Rosy oferă un randament excelent. Este de o calitate superioară și îndeplinește dorințele chiar și celor mai pretențioși pomicultori.

Noi, cei de la Rotakt, urmărim ca produsele noastre să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate, să fie utile, ușor de folosit, și mai ales durabile. Aceleași lucruri se aplică și în cazul Pompei de Stropit Dimartino-GDM Rosy.

Pompa de Stropit de la Rotakt este ușor de utilizat, nefiind nevoie să deții cunoștințe de specialitate în domeniu. Pompa se poate folosi în numeroase scopuri, ca de exemplu: stropirea grădinilor, grădinilor de legume, livezilor și serelor. Pompa de Stropit Dimartino GDM Rosy este recomandată pentru stropirea suprafețelor de până la 1.500 metri pătrați.

Caracteristici tehnice ale Pompei de Stropit GDM Rosy:

  • – are o capacitate de 16 L;
  • – este dotată cu o tijă telescopică de 110 cm (70-110 cm);
  • – include un mâner cu tijă de siguranță ;
  • – mânerul are filtru, duză ajustabilă și cot duză;
  • – dispune de un furtun rezistent la îngheț și căldură cu o lungime de 120 cm;
  • – are atașată o centură de transport;
  • – conține un suport pentru tijă;
  • – este concepută după un design ce împiedică alunecarea la o înclinare de 10 grade;

Fă din muncă o adevărată plăcere cu Pompa de Stropit Dimartino GDM Rosy. Folosind această pompă de stropit, îți vei face munca mai ușoară, fie că vrei să ai o recoltă mai bogată în grădină, seră sau livadă, sau chiar în toate trei în același timp, pompa Rotakt este alegerea potrivită pentru evoluția armonioasă a grădinii/serei/livezii tale.

Cumpără Pompa de Stropit Dimartino-GDM Rosy și îmbunătățește calitatea produsului pe care îl oferi, fii mai productiv și muncește cu cap!