Tocător de crengi şi resturi vegetale Rotakt ROTC80

Tocator de crengi

Un tocător de crengi este foarte util pentru micii fermieri. În urma acţiunilor de curăţenie şi întreţinere a curţii sau grădinii tale pot să rămână o mulţime de resturi vegetale voluminoase sau chiar crengi atunci când se curăţă copacii. În funcţie de dimensiunile grădinii, mormanul de resturi vegetale poate fi impresionant şi greu de scăpat de el.

Pentru a te debarasa mai uşor de aceste deşeuri poţi folosi un tocător de crengi şi resturi vegetale ROTC80 de la Rotakt. Acest utilaj de grădină dispune de un motor în 4 timpi cu putere de 7 CP şi funcţie de aspirare. Cu ajutorul său poţi să mărunţeşti aceste deşeuri pentru a te putea debarasa mai uşor de ele sau, în anumite cazuri, chiar să le poţi folosi în diverse moduri.

Dacă alegeţi să achiziţionaţi tocător de crengi ROTC80 de la Rotakt veţi beneficia de trei funcţii foarte utile într-un singur aparat. Acesta poate toca resturile vegetale de până la 30 mm şi capacitatea de tocare a crengilor este de până la 75 mm. Pe lângă funcţia de aspirare pe care o are acest utilaj, el mai este echipat şi cu un sac a cărui capacitate de colectare este de 60 L.

Tocător de crengi cu funcţie de aspirare şi mărunţire

Fiind un utilaj motorizat ce funcţionează pe bază de benzină şi are norma de poluare EURO5, acesta poate fi utilizat cu succes şi în zone unde nu există o sursă de curent în apropiere. Acest tocător de crengi ROTC80 este echipat cu două cuţite şi patru ciocănele, având atât funcţie de aspirare cât şi funcţie de mărunţire, astfel că muntele de deşeuri se va transforma rapid într-o grămăjoară de rumeguş.

Dacă vă faceţi griji că transportarea sa este una dificilă, trebuie să ştiţi că acest tocător de crengi este relativ uşor şi, fiind echipat cu două roţi, poate fi transportat cu lejeritate dintr-un loc în altul pentru a nu fi nevoie să căraţi deşeurile într-un punct fix. În acest caz nu este nevoie să aduceţi „sacul la moară” ci „moara” poate fi mutată cu uşurinţă oriunde este nevoie. Cele două cuţite metalice (3600-3800 RPM) „mestecă” deşeurile cu mare lejeritate şi le transformă în mici bucăţi de rumeguş pentru a putea să le folosiţi în alte scopuri sau pur şi simplu pentru a vă debarasa cu mai multă uşurinţă de ele. Acest model de tocător de crengi poate fi comandat de -> AICI.

În cazul în care aveţi o suprafaţă mai mare de curăţat şi vă trebuie un utilaj ceva mai puternic pentru a îndeplini acest obiectiv, atunci vă puteţi îndrepta atenţia către un tocător de vegetaţie autopropulsat ROTAKT ROTX663. ATENŢIE!!! Acest utilaj NU este destinat tocării de crengi ci se foloseşte la tocarea măruntă a vegetaţiei voluminoase, a vegetaţiei păioase şi a tufişurilor. Acesta poate fi comandat de -> AICI.

Dispune de capacitatea de a realiza efectul de circulaţie organică, de reţinere a umidităţii şi o creştere a randamentului. Cuţitul agăţat al capului de tăiere are rolul de a tăia iarba şi a sparge miriştile. Acesta poate indeplini cu succes şi operaţia de plivire pe un teren cu buruieni şi spini. Acest tocător este echipat cu un motor de 9 CP şi dispune de un număr impresionant de cuţite, 36 la număr, având o turaţie a motorului de 3600 RPM.

Dacă te-ai convins de necesitatea achiziţionării unui astfel de utilaj pentru grădina ta, accesează www.rotakt.ro si alege produsul cel mai potrivit pentru nevoile tale. Dacă doriţi să fiţi la curent cu toate noutăţile pe care le publicăm şi promoţiile pe care le avem în desfăşurare, vă îndemnăm să accesaţi pagina oficială de Facebook Rotakt şi să daţi un like paginii pentru a primi în timp real fiecare actualizare pe care o aducem.