TROTINETA ELECTRICĂ ROTAKT TE400 – CADOUL IDEAL PE CARE SĂ I-L CERI LUI MOŞ CRĂCIUN

Trotineta electrica

Aflându-ne în sezonul cadourilor, poate vă gândiţi ce anume să vă aducă Moş Crăciun vouă sau celor dragi. Indiferent că e vorba despre un adolescent sau adult, un cadou care sigur nu va da greş este o trotinetă electrică Rotakt TE400. În ultimii ani, aceste vehicule electrice au luat o amploare extraordinară datorită mai multor factori. Trotinetele electrice sunt la modă printre tineri, şi nu numai, datorită uşurinţei cu care se pot conduce şi faptul că, într-un trafic din ce în ce mai aglomerat prin oraşe, se poate ajunge la destinaţia dorită chiar mai repede decât cu o maşină.

Copiii în general adoră trotinetele încă de pe vremea când acestea erau „propulsate” doar de „energie umană”. Acum, de când acestea sunt echipate cu motor, ele sunt cu atât mai apreciate de copii, dar au devenit un mijloc de transport la care apelează şi din ce în ce mai mulţi adulţi. Având sistem de iluminare LED, trotineta electrică Rotakt poate fi folosită şi pe timp de noapte, iar roţile cu anvelope de 12” oferă o stabilitate bună pe carosabil. Dacă frigul vi se pare un impediment în a folosi o trotinetă, din păcate Moş Crăciun nu vine decât iarna aşa că puteţi să-i cereţi de pe acum acest cadou pe care să-l folosiţi atunci când vremea este ceva mai prietenoasă.

Distanţa pe care o puteţi parcurge cu trotineta după o încărcare completă poate ajunge până la 30 de kilometri, în funcţie de mediu, viteză şi alţi factori externi. De asemenea, viteza maximă pe care o poate atinge este de 25 km/h în modul sport S, aşa că este suficient de rapidă pentru a putea ajunge la destinaţia dorită într-un timp rezonabil dacă ţinem cont de faptul că veţi evita o foarte mare parte din traficul de la orele de vârf.

Acumulatorul de 36 V – 10 Ah se încarcă de la 0 la 100% în 5-6 ore, drept urmare ea poate fi încărcată la locul de muncă în perioada pe care o petreceţi acolo şi noaptea când dormiţi pentru a o avea pregătită a doua zi. Greutatea maximă recomandată de-a fi pusă pe trotinetă este de aproximativ 100 kg. Pliabilă şi deloc grea, trotineta electrică Rotakt TE-400 poate fi cărată cu uşurinţă şi depozitată într-un loc unde nu va ocupa mult spaţiu. Având atât de multe avantaje, nu e de mirare că trotineta electrică este un cadou perfect pentru a-l cere lui Moş Crăciun. Nu doar că este plăcut să te plimbi cu ea, dar este şi foarte practică. Nu mai sta pe gânduri şi scrie-i acum lui Moş Crăciun să-ţi aducă trotineta electrică Rotakt!